»Vi oplever hvordan han ind imellem tvivler på sine evner, og hvordan de lange turnéer kan tære på en mand, der blot skal gentage sig selv«

Film: Den anden side (2017)
Anmelder: Berlingske, Jacob Wendt Jensen
Bedømmelse: 4 stjerner

Man fornemmer, at den ærlighed, vi ser, ikke er iscenesat, og som ofte, når paraderne falder i et portræt, kommer hovedpersonen ud som et mere helt menneske i den anden ende, og respekten for vedkommende stiger.
Kontrasten mellem øjeblikke a la dem, hvor Anden siger, at han vil have sit eget museum, inspireret af det faktum, at Storm P. har et, til de tvivlende øjeblikke er stor. Og faktisk større, fordi den and, vi har kendt hidtil, har opført sig så skråsikkert.
​Med 90 minutter er filmen næsten for kort, og denne følelse bliver ikke mindre af, at instruktør Pernille Rose Grønkjær tillader sig lidt for meget montagelir til at begynde med. Til gengæld er hun virkeligt god til at krabbe sig ind på dygtige Matthesen.

Læs hele anmeldelsen her: www.b.dk/film/selv-anders-matthesen-kan-tvivle-man-fornemmer-at-den-aerlighed-vi-ser-ikke-er

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar