Den anden side

Film: Den anden side (2017)
Anmelder: Ekko, Anders Højberg Kamp
Bedømmelse: 5 stjerner

Historien om den lidende kunstner er fortalt før, men aldrig på denne måde. Originaliteten består i, at instruktør Pernille Rose Grønkjær, der vandt en Bodil i 2008 for dokumentaren The Monastery, har taget sig god tid. Hun har optaget i en periode fra 2012 til 2016, og det giver et utal af underholdende hverdagssituationer fra Andens liv.
Underholdende, fordi det bare er et paradoks, at komikernes rockstjerne lever en så forudsigelig dagligdag. Endeløse arbejdsdiskussioner rundt om kontorbordet med cola zero, leg med børnene, stressfyldte nætter og en sjælden solferie i Maldiverne med sin kone, der konstant giver ham modspil. (…)
Den anden side er ikke en portrætfilm, der opridser Matthesens barndom, ungdom og voksenliv. Men mellem de friske optagelser får vi sporadisk arkivoptagelser fra hans karriere. Det giver filmen et ekstra lag og viser os hans kunstneriske udvikling.

Læs hele anmeldelsen her: ​http://www.ekkofilm.dk/anmeldelser/den-anden-side/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar