Nu er Anders Matthesen blevet klar til de mindre spillesteder

Udgivet af: Susanne Kristine Terman,  JydskeVestkysten.


Anders Matthesen var med showet, Shhh, den 6. januar i Esbjerg færdig med sin turné rundt til landets største byer, men han har valgt at udvide turnéen med start i Esbjerg og videre rundt i hele landet.
– Der var begyndt at opstå rygter om, at jeg er blevet for stor til at optræde i de mindre byer, og selvom jeg har forsøgt at forklare, at det er svært at få en turné til at hænge sammen med familie og tre børn og vores sceneshow simpelthen har været for stort til de små steder, så er det budskab ikke rigtigt kommet igennem. Men nu stod vi så og var næsten færdig med turnéen, og det er gået rigtig godt, og så tænkte jeg, at vi da kan prøve at lave en live-udgave af showet, hvor vi skærer scenografien væk og laver et mere råt stand-up show, forklarer Anders Matthesen.

Som sagt så gjort, og turen rundt i Danmark betyder rigtig meget for komikeren.
– Det er da sejt at spille i de store byer, men det har altså også sin charme at spille i de mindre byer. Jeg er rigtig glad for at rejse rundt i Danmark, hvor jeg igennem de sidste 25 år har knyttet mig til mange forskellige byer, hvor jeg går den samme faste tur hver gang, har et stamværtshus og alt sådan noget. Nu har jeg så mine unger med, og det er fedt at kunne vise dem, hvordan deres land ser ud, fortæller Anders Matthesen.

Læs hele interviewet her: http://www.jv.dk/artikel/2453978:Esbjerg–Nu-er-Anders-Matthesen-blevet-klar-til-de-mindre-spillesteder

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar