Jeg er egentlig nok bedst til at lave noget, der bare handler om mig selv; det er derfor, jeg laver stand-up

Udgivet af: Simone Borup, connery.dk.


…Og altså.. jeg ser jo Paradise Hotel med stort velbehag

Du har nok også rigeligt at se til lige nu, men ved du allerede, hvad du skal i gang med efter dit nuværende show?
Nej, ikke sådan lige fra lukkedagen, men jeg har alle mulige løse planer i støbeskeen. Jeg skriver på nogen forskellige ting; jeg skriver på en børnebog og på noget selvbiografisk, og jeg har planer om et jubilæumsshow om nogen år, men det er ikke sådan, at jeg tænker, ”nå, men dagen efter vi er færdige med det her, så skal jeg så sandelig starte på det og det dagen efter”. (…) Jeg planlægger ikke så langt ud i fremtiden, men jeg prøver også at holde mig åben overfor tilbud, fordi jeg i de sidste mange år gerne har villet lave noget mere dramatisk – måske film – så jeg prøver ikke at line for mange af mine egne projekter op, men i stedet være lidt åben, hvis der pludselig skulle komme nogen andre og have en spændende idé.

Du er simpelthen startet forfra på de gamle sæsoner?
Ja, for jeg har aldrig set det, da det kørte i fjernsynet. Jeg kommer altid lidt senere på, så nu ser jeg det derhjemme. Jeg ser faktisk alt sådan noget skraldefjernsyn i virkeligheden, det æder jeg med god appetit. Til gengæld ser jeg ikke nyhederne, så det er det her, jeg får i stedet for. Der er ingen næring i det, kun folk der skændes og knalder på fjerneren – lige noget for mig.

Læs hele interviewet her: http://connery.dk/anders-matthesen-jeg-er-egentlig-nok-bedst-til-at-lave-noget-der-bare-handler-om-mig-selv-det-er-derfor-jeg-laver-stand-up.128651.html

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar