Boganmeldelse: Ternet Ninja

Bog: Ternet Ninja (2016)
Anmelder: Børn i byen

Så er der dømt ninjafeber! Anders “Anden” Matthesens debutbog Ternet Ninja er et kæmpe hit hos Børn i byen.
Det er virkelig ikke til at forstå, at Ternet Ninjaer Anders Matthesens debutbog. Bogen er super spændende, kanon humoristisk og yderst velskrevet fra start til slut. I historien optræder forskellige karakterer fra Matthesens standup-universer, og udover stive onkel Stewart, møder vi blandt andet Terkel og Fede Dorit i mindre roller.
Jeg må indrømme, at jeg var kritisk da jeg gik i gang med bogen. Endnu en kendis, der skriver en halvdårlig børnebog, tænkte jeg. Men jeg blev svært overrasket allerede et par sider inde i bogen. Anders Matthesen brillerer i sprog og handling, og får til læserens store glæde, frit løb for sin anmelderroste komik. Jeg er sikker på at den danske ungdom bliver bidt af ninjafeber, så snart de får fingrene i bogen! 

Læs hele anmeldelsen her: http://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/28731-boganmeldelse-ternet-ninja

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar