Anders, du må aldrig ” Shhh”!

Show: Shhh (2016)
Anmelder: Nordjyske Stiftstidende
Bedømmelse: 5 stjerner

SHOW Anders ” Anden” Matthesen: ” Shhh” -Det er i grunden mærkeligt, det der med at få et bifald, inden man overhovedet har sagt noget sjovt. Nu står jeg i gæld til jer, og så kan vi blive ved med at halse efter hinanden i sådan et mærkeligt skyldnerforhold resten af aftenen, sagde Anders ” Anden” Matthesen, da han gik på scenen til en fuld sal i Aalborg Kongres & Kultur Center torsdag aften.
Men efter halvanden times standup med en af Danmarks mest populære komikere må man vist sige, at Anden fik afdraget sin gæld, inden han gik af scenen. (…) Det er tre år siden, at Anden sidst har turneret med et onemanshow. Han er dog ikke blevet mindre skarp på de tre år, tværtimod. (…) Med ” Shhh” er Anders ” Anden” Matthesen for denne anmelder tilbage i topform.

Læs hele anmeldelsen her: https://nordjyskeplus.dk/anmeldelse/anders-du-maa-aldrig-shhh!/14a91ed0-a5fa-4660-8691-9b2d5521fba5

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar