Shhh… Anden har noget, han gerne vil sige!

Show: Shhh (2016)
Anmelder: Berlingske
Bedømmelse: 5 stjerner

Setuppet er simpelt, leveringen knivskarp. Og selv om han helt klart har noget, han gerne vil fortælle os, er det næste store grin aldrig mere end en hurtig punchline væk. De falder hårdt og kontant, ligesom han også fortsat drager stor nytte af sit betydelige skuespiltalent, når han laver stemmer, udspiller en af sine ping-pong-dialoger i hæsblæsende tempo eller med sproglig tæft lader gammeldanske udtryk støde frontalt sammen med gadelingo: »Stegt i nederen, epicentret for øv-ha-da-da!!!«Jo, Anders Matthesen er fortsat en af landets skarpeste komikere.

Læs hele anmeldelsen her: http://www.b.dk/scene/shhh…-anden-har-noget-han-gerne-vil-sige

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar