Mesteren af dansk stand-up er tilbage: Matthesen er forrygende sjov

Show: Shhh (2016)
Anmelder: BT
Bedømmelse: 5 stjerner

Fremragende afsæt for den palet af virkemidler, som Anden mestrer. At vride de mindste banale tildragelser ud af den grå hverdag, projicere dem op i et format, hvor det bliver vildt underholdende. Leveret hårdt og med Albertslund-power. Gerne med voldelige undertoner og en overraskende tvist, som det er Matthesens kendetegn.
Det virker, som om Matthesen har sparet lidt op på jokekontoen det seneste tiår i skyggen af de mere kunstneriske teatershow. I ‘Shhh’ kommer vittighederne strømmende, som f.eks denne – frit efter hukommelsen.
‘Der er en grund til at drenges stemme går i overgang. De har først noget alvorligt at sige, når de kommer i den alder. Så er der måske nogle af kvinderne her der tænker deres. F.eks. min kæreste. Ham må jeg få fortalt min kone om ved lejlighed.’

Grinene står i kø, i kø, i kø.

Læs hele anmeldelsen her: http://www.bt.dk/musik/mesteren-af-dansk-stand-up-er-tilbage-matthesen-er-forrygende-sjov

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar