Matthesens hylesjove støjgener

Show: Shhh (2016)
Anmelder: Børsen
Bedømmelse: 5 stjerner

Den kloge lommefilosofiske finurlighed fornægter sig ikke i Anders Matthesens uhyre morsomme, selvreflekterede og meget seværdige onemanshow “Shhh – Der er show”. Hans syvende af slagsen. Den charmerende forestilling, der flere gange får taget til at lette af grin, tager udgangspunkt i begrebet støj. (…) Spiddende og ætsende morsomt optrævler Anders Matthesen de personlige og nogle gange også pinlige oplevelser, så problematikken bliver genkendelig for én selv, og man ender med at sidde og more sig over et reflekteret og udleverende spejlbillede af sig selv, sit parforhold, sit arbejde eller ens sociale håndtering af andre mennesker. (…) På den led får Anders Matthesen hen imod slutningen flot langet en livsfilosofi over disken – uden at dosere, uden at virke frelst eller bedrevidende. En lommefilosofi, der krøluldsmorsomt giver publikum noget at tænke over, mens man stadigt spruttende af grin forlader salen.

Det er flot, det er frækt, og det er pokkers godt gået.

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar