Matthesen: Vi fylder vores hoveder med støj

Udgivet af: Simon Munkholm Philipsen, Jesper Skaaning og Gregers Lohse, DR Nyheder.


Vores liv er så fyldt med støj, at vi ikke længere kan finde ro og en prioritering i vores egne hoveder. Det fortæller komikeren Anders Matthesen i et stort interview med DR Kultur.
Han har selv følt sig påvirket af støj i flere år. Først troede han, det bare handlede om, at han var ved at blive ældre. Men så gik det op for ham, at han havde svært ved at prioritere tingene oppe i sit hoved:
– Jeg kunne ikke finde ud af, at sætte tingene i den rigtige rækkefølge. Det var som om, jeg kunne sidde og se nyheden om, at nogle mennesker var døde i et jordskælv, og så pludselig går det op for mig ”ej, vi har ikke noget mælk”, og så lige pludselig var fokus på det i stedet. Ting havnede ved siden af hinanden oppe i hovedet, selvom de ikke burde. Det gav sådan en følelse af afstumpethed, fortæller Anders Matthesen til DR Kultur.

Læs hele interviewet her: http://www.dr.dk/nyheder/kultur/selvportraet-anders-matthesen-vi-fylder-vores-hoveder-med-stoej?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar