Matthesen fejlopereret: Jeg skal leve med det resten af mit liv

Udgivet af: Lars Sejr, Alt for damerne.


Begge fødder blev opereret af en eller anden klovn, der bare stak en kniv ind og fyrede den af, fortæller Anders Matthesen.
– Fejloperationen vil påvirke mig resten af livet: Når jeg skal ned om morgenen, skal jeg pludselig planlægge at tage en ekstra trøje med til min søn, for så slipper jeg for at gå op ad trappen igen senere, jeg kan ikke bære ham på samme måde som før, jeg kan ikke spille fodbold med ungerne, jeg kan ikke gå på bare tæer, jeg kan ikke løbe, jeg kan ikke hoppe på trampolin og går rundt med indlæg i begge sko

Den 2. september har Anders Matthesen premiere på sit syvende one-man-show “Shhh”, og i den forbindelse forventer den 41-årige komiker at have en skammel med på scenen, så han kan aflaste sine fødder.

Læs hele artiklen her: http://herognu.dk/kendte/matthesen-fejlopereret-jeg-skal-leve-med-det-resten-af-mit-liv/ 

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar