Kæledyrenes hemmelige liv

Film: Kæledyrenes hemmelige liv (2016)
Anmelder: Filmmagasinet Ekko
Bedømmelse: 3 stjerner

Kæledyrenes hemmelige liv er ellers flot animeret og produceret. New York tager sig ud som et opstadset kæledyrsparadis, mens hunde- og katteejernes lejligheder ligner de unikke og velinrettede hjem, der kun findes i sitcoms. Men når vi kommer helt tæt på dyrene og får savl, pels og snuder helt op i fjæset, fungerer det virkelig godt. Karakterdesignet er lækkert, og selvom dyrene er cartoony, er de ikke mere antropomorfe, end at de også må adlyde deres instinkter. Et par gange med store mængder tis til følge. Filmen har ikke meget historie at fortælle, og den grundlæggende pointe har man fattet på mindre end en halv time.

Læs hele anmeldelsen her: http://www.ekkofilm.dk/anmeldelser/kaeledyrenes-hemmelige-liv/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar