En dejlig film, der ikke kan undgå at sprede glæde

Film: Kæledyrenes hemmelige liv (2016)
Anmelder: Kulturbunkeren.dk
Bedømmelse: 4 stjerner

…Det er tydeligt, at der er langt et stort arbejde i castingen af den lange række danske entertainere, der er som skræddersyet til de mange personligheder på skærmen. Stemmer som bl.a. Anders Matthesen, Jacob Haugaard, Mick Øgendahl, ja selv Uffe Holm mfl. giver den danske lydside en usædvanlig høj kvalitet, der bare alt for sjældent opleves, men ikke desto mindre fungerer virkelig godt her.

Kombineret med det energiske og vilde visuelle udtryk, er det en fornøjelse at sidde igennem filmen, også selvom det ikke altid er lige sjovt. For filmskaberne formår at skabe en grundtone af humor og selvironi, der gør det let at se bort fra de mangler, der uundgåeligt opstår, når man laver film for hele familien.

Læs hele anmeldelsen her: http://www.kulturbunkeren.dk/kaeledyrenes-hemmelige-liv/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar