Anders Matthesen elsker at skubbe til grænser

Udgivet af: Louise A. Poulsen, Søndagsavisen.


Siger man ‘sådan plejer vi at gøre’ til Anders Matthesen, virker det som en rød klud. Han insisterer på at få at vide hvorfor
»Jo mere fint hotellet ser ud, jo mere får jeg lyst til straks at sætte mig ned i lobbyen for at se, hvor længe man kan få lov at sidde på gulvet. Hvis jeg ser ud til at binde et snørebånd, får jeg lov. Men ser jeg lidt for magelig ud, kommer der med det samme en og siger: ‘Må vi foreslå at sidde på en bænk.’ Jeg synes, det er virkelig morsomt at undersøge, hvad man får lov til, når man er ude,« siger Anders Matthesen.

Læs hele interviewet her: http://www.sondagsavisen.dk/familien/2016-08-25-anders-matthesen-elsker-at-skubbe-til-graenser/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar