Anders ’Anden’ Matthesen elsker at være midtpunkt: Jeg savner at blive genkendt, når jeg er i udlandet

Udgivet af: Laura Rode Nygaard, BT.


Nogle ville måske finde det generende, at man som kendt ikke både kan udøve sin kunst og slippe for opmærksomheden. Men sådan har den 41-årige komiker Anders Matthesen det ikke. Tværtimod. Han elsker at være midtpunkt, fortæller han i et interview med ‘Alt for Damerne’.
»Jeg elsker bare den kontakt og det der med at kunne gå ind i en købmandsforretning med et eller andet forspring i at møde mennesker. At folk bare smiler med det samme. Det kan jo godt være, det er en falsk virkelighed, men jeg synes, jeg tager den magi med mig ud… det er som at have flere venner. Det der lille smil, der fortæller, at alt det, jeg har lavet, ikke er ligegyldigt,« siger Anders Matthesen til Alt for Damerne.

Læs hele artiklen her: http://www.bt.dk/kendte/anders-anden-matthesen-elsker-at-vaere-midtpunkt-jeg-savner-at-blive-genkendt-naar- (Læs det fulde interview i denne måneds ‘Alt for damerne’)

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar