En komiker ser indad

Udgivet af: Søren Brunsgaard Ladefgoed, Fyens.dk.


Kultur – set fra Fyn har talt med komikeren om det nye show, at være 40, far og formklar og om at være to år fra et sølvbryllup med dansk komik.
…I stedet for udelukkende at lange ud efter andre handler det om at finde sit eget sted i verden at tale ud fra, og det gør det til en balancegang på den måde at dissekere virkeligheden, forklarer han.

– Det skal være relevant i en verden, som jeg egentlig ikke stiller meget ind på. Politikere stoler jeg ikke på, musikken forstår jeg ikke, fjernsynet er blevet for dumt og reglerne for mange. Der kan man nemt ryge bag af dansen i min alder, når man reflekterer over, hvad man ser, og så er det svært at være kommentator, siger Anders Matthesen og fortsætter:

– Det var sjovt i starten at grille de etablerede ting, men jeg kan jo ikke blive ved med at tale om café-burgere og brunch. Standup kræver, at jeg udtrykker min egen frustration, så det er en hårfin balance mellem at give den gas, så folk føler, jeg siger noget på deres vegne, men undgår at blive skinger, bitter eller gammelmandsagtig. Det er svært, som jeg bliver ældre.

Læs hele artiklen her: http://subsite.fyens.dk/wp/en-komiker-ser-indad/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar