SÅ er ‘Anden’ er tilbage

Interviewer:  Jan Eriksen, BT.


Der har været stille omkring Anders Matthesen efter det seneste succes-show, ’Anders’. Som de seneste Anden-show solgte Matthesen mere end hundrede tusinder billetter til turnéen i 2013.

Men nu giver han lyd fra sig igen. I anledning af den kommende Zulu Comedy Festival giver Matthesen eksklusivt to show i Operaen i København 28. august.

»Det ville være lidt for spoileragtigt at afsløre for meget om, hvad det kommer til at handle om. Det bliver en aften med stand-up. Så meget kan jeg sige,« siger Anders Matthesen til BT om showet.

»Jeg har ikke lyst til at være en ’chokdoktor’, som man lige skal tjekke. Hvor langt hår har han for øjeblikket? Hvilken farve har det? Hvor langt tør han gå? Det er ikke min mission. Lige nu handler det om at prøve at komme tættere på folk; at stå på scenen og mærke folk. Materialet – det skal nok lykkes. Det vigtigste er den der feeling mellem publikum og mig selv,« siger Matthesen.

Læs mere af interviewet her: http://www.bt.dk/kendte/saa-er-anden-er-tilbage-jeg-har-ikke-lyst-til-at-vaere-en-chokdoktor

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar