Så glad blev Anders Matthesen

Interviewer: Kristian Dam Nygaard, Metroxpress.


Søndag aften fik ‘Anden’ prisen ‘Årets komiker 2013’ ved Zulu Comedy Galla. Efterfølgende svarede han på spørgsmål fra pressen.
Det var en glad og snaksaglig Anders Matthesen, der søndag aften mødte pressen efter for anden gang i karrieren at have modtaget prisen ‘Årets komiker’.

Hvordan er det at vinde igen?
– Det er dejligt. Det er dobbelt så godt som at vinde én gang, tænker jeg. Det er et kæmpe eventyr.

Var det fortjent?
– Det er svært at udtale sig om, for så skal man til at tale om, hvad de andre har lavet. Og jeg har været så optaget med mit eget show, at jeg desværre ikke har haft tid til at tage ud og se så meget stand up. Så jeg kan ikke vide, om jeg har fortjent det i forhold til de andre, men jeg synes i hvert fald, at jeg har gjort mit arbejde. Så jeg vil nyde den og være glad.

Læs resten af interviewet her: http://www.mx.dk/underholdning/kendte/story/27347821

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar