Anden: Min kæreste er en gave

Interviewer: Jan Eriksen, BT.


Anders Matthesens seneste show blev til i tæt samarbejde med kæresten Cemille Rosenberg
Anders Matthesen er næsten færdig med sin seneste succesturné med mere end 100.000 solgte billetter. Her gør han status og ser frem. Endnu en gang skabte han bølgegang i andedammen. For fire måneder siden var der premiere på Anders Matthesens show ’Anders’. Fem- og seks-stjernede anmeldelser fløj omkring ørerne på Matthesen. Mere end 100.000 er strømmet til. Siden har showet turneret landet rundt.
Den enorme succes kunne ikke være opnået uden et uvurderligt, tæt samspil med Matthesens kæreste og manager, Cemille Rosenberg. Det understreger Anden her et par uger før sidste optræden i Falconer Salen.

Læs artiklen her: http://www.bt.dk/kendte/anden-min-kaereste-er-en-gave

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar