Anders Matthesen: Indimellem er jeg ved at brække mig over mig selv

Interviewer: Susse Wassemann, Femina.


Anders Matthesen har smidt ”Anden” og er som ”Anders” klar med sit sjette oneman-show. Han har brugt de sidste tre år på at finde ud af, hvem han er – og indimellem er han ved at brække sig over sig selv
Du tror måske, du ved, hvem Anders Matthesen er. Men det er ikke sikkert du gør det, for han ved det vist ikke engang selv. Komikeren er klar med sit sjette oneman-show, som han har døbt ”Anders”. Ikke ”Anden”. For der er forskel. Eller er der? Komikeren har kastet sig ud i en søgen efter sin egen identitet – selvom han ikke helt har styr på, hvem han egentlig er.

– Showet handler meget om ens opfattelse af, hvem man TROR, man er. Og om at det kan blive en hæmsko, noget der fastholder en i et selvbillede. Alt efter hvilket fokus, jeg har, kan jeg se noget den ene dag, og synes det er fedt, og så se på det samme næste dag og synes det er forfærdeligt, siger han.Siden sidst vi hørte fra Anders Matthesen er der blevet plads til en del eftertænksomhed. Også i forhold til hans egen rolle som komiker.

Læs interviewet her: http://www.femina.dk/Kendte/1236-anders-matthesen-indimellem-er-jeg-ved-at-braekke-mig-over-mig-selv.aspx

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar