Matthesen – Nu far til tre: Der er ikke nogen afsavn

Interviewer: Susse Wassmann, Femina.


Anders Matthesens liv har ændret sig drastisk. Fra at være singlefyr og komiker med hardcore meninger om ALT, er han nu pludselig kæreste og familiefar til tre børn.
Vi kender ham som komikeren med de hårdtslående meninger. Som manden, der gerne ville have en kone, der gik hjemme og bagte kager til ham – eller som manden, der slet ikke ville have en kæreste. Men det har Anders Matthesen fået i mellemtiden – og tre børn oven i hatten (hans 15 måneder gamle søn, Spencer, og to bonusbørn.) Og det har betydet en livsændring for ham. For eksempel at han ikke længere kan gøre PRÆCIST som det passer ham.

Læs interviewet her: http://www.femina.dk/Kendte/1236-anders-matthesen-der-er-ikke-nogen-afsavn.aspx

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar