En yndig lille fjer

Show: Anders (2012)
Anmelder: Kristeligt Dagblad
Bedømmelse: 5 stjerner

“Anders Matthesen er virkelig en af Danmarks absolut mest originale og stærkeste stand-up-komikere. Ikke mindst fordi hans show har en større overbygning end at more og få os til at se på os selv og omverdenen med en troldsplint i øjet. Altså, det gør hans show jo også. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg hørte sætningen nej hvor har jeg bare grinet meget i gaderne rundt om teatret efter forestillingen. Men hvis man kun griner, hvis det er det eneste, man tager med sig fra Anders, så snyder man lidt sig selv. For der er mere i det her show end bare høj humor og gode grin. Inden i den 37-årige komiker, der lader sit liv passere revy, bor der en gammelpot, som han indimellem kalder sig selv. En ret vis gammel mand, der ser mere end de fleste, og som intelligent præsenterer os for os selv.”

Læs hele anmeldelsen her: http://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/en-yndig-lille-fjer

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar