Anders Matthesen: Sådan er det at være kendt

Interviewer: Kasper Skov Jensen, Aller Media.


Komikeren har affundet sig med, at folk opfører sig meget forskelligt når han møder dem på gaden. 
Anders Mattesen har været i offentlighedens søgelys i mere end 10 år. Danmarks mest populære komiker, der netop nu kan opleves i onemanshowet ’Anders’, har lært at alle mennesker har en holdning til ham, når de møder ham på gaden. Men Matthesen klager ikke. Det hører med til det at være kendt, mener han.

– Jeg har selv søgt anerkendelsen, og den er jeg taknemmelig og lykkelig over at have fået. Det ville være mærkeligt hvis jeg, som nogle andre, satte mig i et hjørne og begyndte at pibe over, at jeg ikke kan være nogen steder. Hvis Se & Hør skriver, at jeg har været i slåskamp, tror folk på det. Sådan er det. Det er min virkelighed. Man kan sidde og være en kælling omkring det, eller komme ind i kampen. Den bedste måde ikke at blive skuffet på er at anerkende virkeligheden som den er, siger Anders Matthesen til alive.dk

Læs interviewet her: http://www.bt.dk/kvinder.bt.dk/anders-matthesen-saadan-er-det-at-vaere-kendt

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar