And over bord

Show: Anders (2012)
Anmelder: Berlingske
Bedømmelse: 5 stjerner

Bedst i klassen: Anders Matthesen flirter flot med afsmagen for sit eget image i sit nye show.
Hvad er det, der gør halvautisten Anders Matthesen med det tikkende højreøje til kongen af stand-uppen herhjemme? Nogle hardcore stand-up-fans vil måske mene, at han snyder på vægten, fordi han ikke bare nøjes med at stå bag et mikrofonstativ og fyre vittigheder af. Men han er en djævleblændt skuespiller, der trækker genren i retning af teatret, når han lynsnart etablerer de figurer, han udstiller med et sadistisk, men rammende svirp, man nødig vil være mål for. Eller når han trækker på en selvironisk distance og blotlægger sine egne mærkværdigheder.

Læs hele anmeldelsen her: http://www.b.dk/scene/and-over-bord (UPS, der bliver afsløret handling i showet)

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar