‘Jeg har en tissespand stående i kulissen’

Interviewer: Jan Eriksen, BT.


Anden taler ud om markante ændringer – og at være igennem en form for krise
De seneste ti år er Anders Matthesen vadet fra succes til succes. Som komiker, filmskaber, teater- og tv-mand. Op til det kommende show ’Anders’ stod han pludselig med ansigtet mod 40 års-muren. Som nybagt far. Som menneske. En mand midt i livet. Eller som han selv beskriver det:

– Jeg optræder halvanden time uden pause. Det er det fedeste. Men jeg har jo også selv nået en alder, hvor jeg ikke ved, om jeg kan gøre det uden en tissepause. Under mit sidste show havde jeg en spand stående i kulissen. Jeg fik heldigvis kun brug for den en enkelt gang, siger Matthesen med et stort grin.

Han sidder på et kontor og taler med BT. Virker afslappet, rolig, måske ligefrem afklaret. Det er en helt anden Anden, end den reserverede Anders, overtegnede tidligere har mødt. Han vil gerne forklare.

Læs interviewet her: http://www.bt.dk/kendte/jeg-har-en-tissespand-staaende-i-kulissen

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar