Da Anden blev til Anders

Interviewer: Søren Dal Rasmussen, Fagbladet.


Der har dannet sig små røde knopper rundt om Anders Matthesens højre øje. Han kan ikke selv svare på, hvad det er, eller hvad det skyldes. Stress sandsynligvis. Han har i hvert fald haft dem en gang før, hvor han også var stresset.
 Begrænsninger er til grin, mener skuespilleren, stand-up-komikeren og musikeren Anders Matthesen. I sit nye show prøver han at finde frem til, hvem Anders egentlig er. 38.000 har allerede købt billet.
Og at han er stresset er måske ikke så underligt. Om en lille måned skal han for første gang stå foran 2.000 mennesker på Falconer Salens scene med sit nye one-man-show “Anders”. Der er allerede solgt 38.000 billetter, men showet er ikke færdigt endnu. I går blev to store “bits” skåret ud. Man fornemmer med det samme, at der denne gang er sat meget på spil.

Læs interviewet her: http://www.fagbladet3f.dk/temaer/interview/1fd6b9d6ea71472195f1962af82a8c10-20120810-da-anden-blev-til-anders

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar