Anden klædt af til skindet

Interviewer: Therese Rekling, Urban.


Han har stået på den danske comedy-scene i tæt ved 20 år. Under kunstnernavnet »Anden« har han leveret cd’er, film og ikke mindst frembragt en række populære stand up-shows, som har været med til at gøre ham til en af de mest elskede komikere i Danmark. Nu træder han for alvor frem og klæder sig selv af til skindet foran sit publikum i Falconer Salen fra 5. september.
UrbanKBH mødte Anders Matthesen på en af hans favoritcafeer på Frederiksberg, Cafe Sokkelund. Man forventer måske at se den humoristiske mand springe rundt på væggene, når man kommer ind, men jeg fandt ham med en bog i et hjørne af den stilfulde café. »Jeg er kommet her i mange år og har også lavet stand up her i gamle dage i 1996. Det ligger tæt på, hvor jeg bor, de har god mad og en super god service,« forklarer han, mens han sætter sig bedre tilrette i den brune sofa. Anders Matthesen har boet på Frederiksberg i små 20 år. Han kan godt lide kvarteret, fordi der i forhold til indre by er mere stille, men stadig er liv at finde. »Nu har jeg jo været forstadsmenneske det meste af mit liv, så jeg kan godt lide, der er noget, der har åbent efter klokken 23 om aftenen. Der er det med afgrænsede forstæder, at man kender alle, og alle ved, hvem hinanden er. I byen er der mere en stemning af alle mod alle. Omvendt synes jeg, det er fedt, at der er ro og fred, lidt parker og Zoologisk Have. Man siger jo, det er bøsser og skuespillere, der bor på Frederiksberg, det ved jeg ikke. Det kommer lidt an på, hvor man går hen.

Læs interviewet her: http://www.urbankbh.dk/byliv/anden-klaedt-af-til-skindet

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar