Lost in translation: When Tom Chiarella met Anders Matthesen

Interviewer: Tom Chiarella, Euroman.


Hvad sker der, når man inviterer en af USA’s bedste journalister til Danmark for at skrive et portræt af en af landets bedste komikere? To mænd, der aldrig har mødt hinanden før. To mænd med hver sin historie. Tom Chiarella fra månedsmagasinet Esquire rejste til København og tilbragte en uge sammen med en scenesulten Anders Matthesen og fik svaret på, om dansk humor kan oversættes til amerikansk.
På forespørgsel fra mange læsere bragte Euroman her den originale tekst, de modtog fra Tom Chiarella. Teksten er en førsteudgave og kun redigeret meget let. Den blev efterfølgende oversat til dansk og redigeret færdig. Den danske tekst kan læses i Euroman nr. 222. 

Læs interviewet her: http://www.euroman.dk/artikler/Artikler-fra-magasinet/lost-in-translation-when-tom-chiarella-met-anders-matthesen/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar