Komikerkrigen raser videre: Casper C. slog tilbage mod ‘Anden’

Udgivet af: Politiken.


Anders Matthesen blev ‘anklaget’ for at tage i Grøften for at meditere.
Komikerkrigen vil tilsyneladende ingen ende tage.

I går nedgjorde Anders ‘Anden’ Matthesen sin kollega Casper Christensen i Ekstra Bladet. I et radioindslag, der tidligere er blevet sendt på Radio100FM, men nu igen er i rotation i æteren og på nettet, gør comedykongen Casper Christensen og hans faste sidekick Frank Hvam grin med Anders Matthesen.

I indslaget ironiserer Christensen og Hvam over, at Anders ‘Anden’ Matthesen altid holder til i Grøften i Tivoli, og at »’Anden’ elsker at nulre kugler i hånden… som ikke er hans egne«. Det skriver B.T.

Læs artiklen her: http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1471451/komikerkrigen-raser-videre-casper-c-slog-tilbage-mod-anden/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar