Komikermiljøet er gået helt i beef

Udgivet af: Politiken.


Debatten raser efter Anders Matthesens udfald mod ‘Live fra Bremen’-komikerne
Da komikeren Anders ‘Anden’ Matthesen stillede op til interview med Politiken for nylig, havde han formentlig ikke forudset, hvor meget røre han ville skabe i comedybranchen med dette citat:

»Der er for mange af de der Bremen-typer (de unge komikere, der skriver sketchene i ‘Live fra Bremen’ på TV 2, red), der bare går på scenen og fyrer pis af som: »Så var der den om ham Jesus, der lavede sten til brød«. Gu var der ej. Det var Jens Vejmand. Lav din research, tosse«.
Udtalelsen var den direkte anledning til, at ‘Live fra Bremen’ tog godt og grundigt pis på ‘Anden’ med en parodi på komikerens reklame for sin egen ‘uundgåelige dvd-boks’, der kan ses i reklameblokkene for tiden.

I parodien optræder den unge komiker Simon Talbot, der bl.a. siger om Matthesen, at han er »på høj hest ridende«, »uncalled for ‘Live fra Bremen’- og samtlige yngre Zulu-komikere svinende« samt »rost af alle og derfor en lille smule unødvendigt nedadsparkende«.

Læs artiklen her: http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1464993/komikermiljoeet-er-gaaet-helt-i-beef/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar