Anden er tilbage efter babychok

Udgivet af: Se og Hør.


Det går så godt med komikerens for tidligt fødte søn, at Matthesen igen kan være sjov og skifte ble samtidig. Se video fra privaten her
For 3 uger siden blev den 35-årige komiker far for første gang. Sønnen, som efter sigende kommer til at hedde Spencer, blev født hele 4 uger for tidligt, hvilket resulterede i, at Anders Matthesen valgte at rydde sin kalender for at kunne være sammen med sin nye familie på afdelingen for for tidligt fødte børn på rigshospitalet, hvor de var indlagt.
Men nu er den lille familie blevet udskrevet, og det går øjensynligt så godt med den lille dreng, at Anders Matthesen har overskud til at kaste sig over andet end at dikkedikke. Han servicerer nemlig atter sine fans med sine skarpe betragtninger.

Læs artiklen her: http://www.seoghoer.dk/Nyheder/Kendte%20DK/Arkiv/2011/05/anders%20matthesen%20superfar.aspx

 

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar