Eminent eksperiment!

Show: Bytte, Bytte Købmand (DVD, 2010)
Anmelder: Onfilm.dk
Bedømmelse5 stjerner

Ordekvilibristerne Thomas Hartmann og Anders Matthesen bytter manuskripter i et eksperiment, der lykkes over al forventning og ender som et af de bedste stand-up shows til dato.
Bytte Bytte Købmand er et eksperiment mellem 2 af Danmarks absolut største og mest elskede stand-up komikere, de nære venner Thomas Hartmann og Anders “Anden” Matthesen. Det går i bund og grund ud på at de hver især skriver en times comedy materiale, hvorefter det er den anden part, der skal opføre det for publikum. En ellers uhørt tanke hos komikere, der på trods af friske indspark fra andre kolleger, normalt altid opfører deres eget materiale. Idéen til showet har ligget og ulmet hos de 2 herrer siden 2003, og nu skulle den altså føres ud i livet. Resultatet blev en turné rundt i landet sidste efterår. Naturligvis med bragende succes.

Læs resten af anmeldelsen her: http://onfilm.dk/Film/Anmeldelse.aspx?FilmId=17443&AnmeldelseId=5048

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar