Anders Matthesen om Anders Matthesen

Interviewer: Urban.


Sin titel:
»Jeg er først og fremmest stand-up-komiker.
Det er mit arbejde og udgangspunktet for alt det andet, jeg har lavet. Men på den efterfølgende plads ser jeg mig selv som musiker før skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter.
Musikken er mit hjertebarn, det er en leg – alt det andet er arbejde.«.

Kritik:
»Unuanceret kritik burde prelle af på mig, men jeg kan slet ikke tage det. Som når folk kommer op til mig og siger, at ‘ Jul På Vesterbro’ altså var sjovere end ‘ Anden Paa Coke’. So what!? Hvad kan jeg bruge det til? Jeg kommer jo heller ikke hen til dig og siger, at dine bukser er pænere end din skjorte – for slet ikke at tale om dit fjæs.
Derfor spørger jeg efter mine shows aldrig folk, om det var sjovt. Jeg spørger, om de har haft en god aften. Og jeg prøver at lade være med at læse kommentarerne på Youtube, og jeg har lukket min Facebook-profil.
Jeg tager kun mod kritik fra tre-fire mennesker helt tæt på mig.«…

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar