Anden ER tilbage!

Show: …Vender tilbage (DVD, 2009)
Anmelder: Onfilm.dk
Stjerner: 4 stjerner

I en tid, hvor mange alt for mange prøver sig udi stand-up genren, er det en befrielse og trygt at opleve Anders Matthesen i fri udfoldelse vende tilbage til den oprindelige, den ægte, den upolerede og velkendte stand-up, som han og andre startede med.
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Anden ved, hvad han gør. Og han ved, at han er hamrende god til det. Han gør meget ud af at fortælle og vise, at han er mesteren! Han er den gamle, den der har lært alle de andre op og at han nu er tilbage for at hylde alle dem, der har givet den på scenen i de mange år og som har været publikum i alle de mere eller mindre fyldte sale rundt om i landet og udenfor for den sags skyld.

DVDen er sprængfyldt med stand-up af den ægte vare. Der er ingen musik og sang, ingen lys- og lydshow og ingen andre end Matthesen til at give publikum, hvad de forventer. Og det gør han så. Han fyrer den ene joke af efter den anden. Er der nogen, der kan give os den opfattelse, at her er der en, der kan sit kram, så er det Anden.

Showet er optaget på Det Kongelige Teaters gamle scene. Det er mig bekendt første gang at et decideret stand-up show er opført på den gamle scene og alene det markerer jo med al tydelighed, at Anders Matthesen ikke er “hr-hvem-som-helst”. Der er givet lov et eller andet sted. Showet er dog uden de kongelige som publikum, men en substitut er dog med på en griner i logen et par gange. Hvem der giver den som Margrethe, forbigik dog min opmærksomhed.

Læs resten af anmeldelsen her: http://onfilm.dk/Film/Anmeldelse.aspx?FilmId=16295&AnmeldelseId=4183

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar