Anders Matthesen i komisk knockout

Show: Bytte, Bytte Købmand
Anmelder: BT
Bedømmelse: 4 stjerner

De kaldte det et eksperiment, de to venner og stand-up lurendrejere Thomas Hartmann og Anders ‘Anden’ Matthesen. Og desværre for den ene af de to komikere lykkedes eksperimentet næsten alt for godt ved turnépremieren mandag aften i Amager Bio.
Ja, faktisk var der i virkeligheden tale om en komisk knockout sendt af sted fra en legesyg og veloplagt Anders Matthesen.

Showet er døbt ‘Bytte Bytte Købmand’ med henvisning til konceptet for turnéens gak og løjer. Komikerne har ganske enkelt givet sig selv den, i comedy-kredste, så uhørte opgave, at skrive en times rablende morsomt materiale hver og så ellers lade makkeren fremføre det og høste hele grinet.

Og når nu denne ‘Anden’ er kendt som dansk konge ud i ‘tant og fjas’ (et af de utallige udtryk som en herligt hadefuld Matthesen elsker at ordkløve: “Skal vi ikke have det lidt tant,” duer ligesom ikke rigtig i hans bog), burde sådan et setup vel være til gavn for hr. Hartmann. Men om noget beviste de to herrers eksperiment, at ord kun er en ret så begrænset del af kløgtig komikkunst.

Læs anmeldelsen her: http://www.bt.dk/kendte/anders-matthesen-i-komisk-knockout

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar