Anden er landets sjoveste mand

Udgivet af: Ekstra Bladet.


Anders ‘Anden’ Matthesen blev kåret til Årets Komiker under Zulu Comedy Galla 2009 søndag aftenDer står i forvejen masser af titler på Anders Matthesens visitkort, men nu kan komikeren, manuskriptforfatteren og skuespilleren føje endnu en til.

Søndag aften blev han kåret til Årets Komiker under det stortanlagte Zulu Comedy Galla 2009 i Operaen. Og den blev modtaget med kyshånd og slikmund fra komikeren

– Jeg elsker denne her pris, og nu vil jeg hjem og slikke på den, sagde han, da han fik prisen.

Det krævede efterfølgende en forklaring, og ekstrabladet.dk spurgte Anden, hvorfor han ville slikke på sin pris.

– Jeg ved ikke, hvor det stammer fra. Jeg smager på ting. Måske fordi jeg er et meget sanseligt menneske. Jeg skal ligesom mærke tingene. Jeg slikkede også på min Reumert, men den her smager klart bedst. Lidt af sukker, faktisk, lød forklaringen.

Læs artiklen her: http://ekstrabladet.dk/flash/kultur/article1213917.ece

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar