Matthesen er en alfa-and

Interviewer: Kirstine Krefeld, Ekstra Bladet.


Anders Matthesen: Der er ingen – overhovedet – der skal bestemme over hamAnders Matthesen gider ikke snakke om politik, og han stemmer ikke. Han bruger sin stemme til at tale ind i en mikrofon for at få folk til at grine, tænke eller blive fornærmede, som han siger.

Han flirter med buddhismen, men mener ikke, at religion er noget, man skal trætte andre med. Og så elsker han sin frihed – og at kunne kontrollere sit eget liv – for parforhold kan være stærkt overvurderede.

I hans nye film, ’Sorte Kugler’, der har premiere 12. juni, får en ejendomsmægler røven på komedie og må tage sit liv, sit job, sin familie og alt det andet op til revision.

– Hvornår har livet sidst slået en kolbøtte for dig?

– Jeg har slået nogle ret store kolbøtter i mit liv. Men at få revet tæppet helt væk under mig, det er nok mest tilbage i min ungdom. Jeg synes dog stadig, at der kommer mange af de der mindre erkendelser, hvor jeg tænker ’jamen, så må jeg jo lægge mit liv lidt om’.

– For et par uger siden så jeg pludselig, hvor meget jeg har prøvet at stå til rådighed for andre mennesker konstant. Og så tog jeg en beslutning om at ændre det, fordi jeg kom ind i et mønster, hvor jeg ikke følte, at jeg var god nok, fordi jeg ikke kunne nå at besvare alle de der folks henvendelser – og det behøver jeg jo heller ikke.

Læs hele interviewet her: http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article1177267.ece

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar