Anders Matthesen tror på karma

Interviewer: Jacob Wendt Jensen, Femina.


Anders Matthesen, der lige nu er aktuel med filmen Sorte Kugler, vælger at se positivt på livet
Han er manden, der får os til at grine med stand-up-comedy, rapmusik, teaterroller og film. Filmen Sorte kugler får premiere den 12. juni, og Anders Matthesen har både skrevet manuskriptet, instrueret filmen og spiller selv hovedrollen i filmen om ejendomsmægleren Alex, der har det med at se negativt på livet.

Buddhistisk tankegang
Karmabegrebet er et gennemgående tema for Anders Matthesen, og hans nye film er gennemsyret af, at man får det tilbage, som man selv sender ud. – Temaet går igen i mine shows og andre ting, jeg har lavet. Mest det her med, at tingene altid har flere sider. Man kan vælge at kigge på det på flere forskellige måder. Éns fokus afhænger af, hvordan man har det med tingene, fordi man selv bestemmer fokus. I filmen har Alex rent faktisk meget, der kører for ham, men han vælger at se nederen på det, siger Matthesen.

Læs interviewet her: http://www.femina.dk/Kultur-og-rejser/Boeger-film-musik/2009_24_Anders-Matthesen-tror-paa-karma.aspx

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar