Stress i andedammen: Anden udskyder sine klubplaner

Udgivet af: Politiken.


Travlhed tvinger Anders Matthesen til at udskyde planerne om ny stand-up klub i København. Men drømmen lever stadig.

»Det er på tide, at der kommer et nyt comedy-sted i København«.
Sådan sagde Anders Matthesen tilbage i marts måned, da han lancerede Duckpower Comedy Club. To aftener om ugen i et par måneder prøvekørte klubben i Renomés lokaler på Vesterbrogade. Og da prøvetiden var overstået, ja så skete der ingenting.

Ifølge Anders Matthesens manager Laura Faurschou er projektet gået i stå. For en tid i hvert fald. For drømmen om en ny comedy-scene i København lever stadig i Andens hoved, fortæller hun. Men det er der også ret meget andet, der gør.

»Det skal være 100 procent«
For efter forsøget i Renomé har adskillige projekter meldt sig på Andens bane. Lige for tiden er han på turné i hele landet, med sit onemanshow (og kunne derfor ikke tale med iBYEN.dk), mens han sideløbende redigerer sin nye film og medvirker i en tv-serie.

»Vi synes ikke, at man skal lave ting halvhjertet. Så da alle de her opgaver kom op, tænkte vi, at det simpelthen var utopisk at nå det også. Så vi satte drømmen i bero, for det skal være hundrede procent«, siger Laura Faurschou

Læs hele artiklen her: http://politiken.dk/kultur/scene/ECE583497/anden-udskyder-sine-klubplaner/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar