Forgyldt And

Udgivet af: Ekstra Bladet.


Simon Spies Fonden delte i går pengegaver ud for 25. gang. Komikeren Anders Matthesen fik 200.000 kroner
– Tak, sagde Anders ’Anden’ Matthesen med vanlig veltalenhed.

Og han havde da også noget at takke for. Ved en større fest i Grøften i Tivoli i går fik han nemlig 200.000 kroner af Simon Spies Fonden. Blandt andet for at have spillet Simon Spies på Østre Gasværk.

En forestilling, der gav Anden et helt særligt forhold til fondens stifter:

– Det udviklede sig lidt mærkeligt. Ikke mindst når jeg havde fået et par fadøl, kom han snigende, og jeg begyndte at tale som ham. Flere tidligere morgenbolledamer kom efter forestillingerne hen og bad om mit telefonnummer, så det kan ikke have været helt skævt.

Læs artiklen her: http://ekstrabladet.dk/flash/kultur/article1001609.ece

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar