Den rappeste and!

Show: Anden paa coke (2006)
Anmelder: BT
Bedømmelse: 6 stjerner

“Med indtil videre godt 40.000 solgte billetter til Anders’ »Anden paa coke?« turné var der næppe heller noget at sige til det, hvis Matthesens mellemgulv virkede motoriseret. Det er vel ellers kun folk som Linie 3, der sælger så mange billetter herhjemme. Men dér hører sammenligningen med den trælse trio også HELT op! Der er forskel på bare at være en joke i sig selv og være oprigtigt hylesjov og dertil betragteligt begavet. Som Albertslunds rappeste rod for længst har bevist, at han er. Og det er han stadigvæk. […]

Se, nu skal De naturligvis selv skal have fornøjelsen af showet, og jeg vil derfor nødig afsløre for meget. Men De skal f … alligevel også have at vide, hvor godt det hér er. For Anders’ idé om at bygge showet op omkring problemerne og frustrationerne hjemme i stuen med at lave et show, som ikke ligner noget, han har lavet før, er fremragende underholdning.”

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar