Lyninterview: Anden om narko

Interviewer: Jyllands-posten.


På onsdag har komikeren Anders Matthesen premiere på sit show Anden på coke? – et show, der skal give et nøgent og mere ærligt billede af Danmarks sværvægter inden for humor. 

Hvorfor hedder dit nye show Anden på coke? 
Spørgsmålstegnet bag titlen prikker til folks nysgerrighed og er pludselig blevet til et rygte, eller et spørgsmål, der ikke er forløst. Det synes jeg er mega-interessant. Der er jo mange rygter i min verden. Folk søger svar på alt muligt på nettet og spørger mig om dybt private ting, som de ikke skal vide noget om. Men det er selvfølgelig også, fordi jeg i en eller anden grad vil beskæftige mig med svaret på titlen i showet.

Er det omdrejningspunktet i showet? 
Der er altid en konklusion på titlen i et show, men hele showet handler ikke kun om stoffer. Folk skal ikke altid vide præcist, hvad de skal ind at se. De kan se det, hvis de tør. Med denne titel tvinges forældre f.eks. til at tage stilling til, om deres børn skal se showet. Stand-up er voksenunderholdning, alligevel har salen de sidste mange gange, jeg har optrådt, været halvt fyldt med børn. Det er fint, for jeg synes børn er dejlige, men de skal søreme have en eller anden med, der tager ansvar for dem. Det er ikke min pligt at gøre det sødt og børnevenligt. Jeg fortæller om verden, som jeg oplever den, og hvis der er nogle børn, der kan være med på det, er det fint, men det er ikke dem, jeg taler til.

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar