Ved profetens skæg

Teaterstykke: Simon (2004)
Anmelder: Berlingske
Bedømmelse: 4 stjerner

Det begynder med, at publikum gennes på scenen. Og Matthesen sidder gnækkende som Spies oppe på rækkerne, gnider sig i skægget og siger, at han har købt alle sæderne. Derpå holder han en lille tale. Om hvordan han fik ret. Om det rent ud profetiske i hans udsagn om, at alt hvad han havde, ville alle danskere en dag kunne få: Stofferne, gruppesex, golf, rejser til eksotiske steder, morgenboller…
Hvad Cederholm ikke har formået på papiret, magter han og skuespillerne med spillet. Det er formidabelt. Fandtes der ikke en Anders Matthesen, ville de være nødt til at genmanipulere ham frem til denne forestilling. Matthesen er mageløs.

Læs hele anmeldelsen her: http://www.b.dk/scene/ved-profetens-skaeg

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar