Adjø fra en bagstiv

Udgivet af: Anders Matthesen, Ekstra Bladet.


Stand-up-komikeren Anders Matthesen siger med dårlig mave og hæs stemme farvel til Skanderborg Festivalen

Kære læsere

Lad mig starte dagens dagbog med at bringe en uforbeholden undskyldning til Ekstra Bladets læsere. I går fik jeg flere vrede henvendelser fra folk, der var sure over, at jeg havde kaldt festivaldeltagerne for stive bonderøve. Lad mig derfor straks sige, at det naturligvis ikke er alle bonderøvene, der er stive.

Jeg må godt nok sige, at dem, der drikker, de går virkelig til den. Mange bruger den her teknik med at hælde vodka i en tragt og så ellers ned med lortet. Hvis man virkelig ønsker at blive SÅ hjernedød på SÅ kort tid, kunne man lige så godt blive hjemme og se TvDanmark.

Ellers går det godt. Ud over at jeg har haft mareridt i nat: Jeg drømte, at jeg delte seng med Erann DD. Jeg vågnede med et skrig og konstaterede med lettelse, at det IKKE var Erann, men bare en, der lignede ham.

Læs hele Anders’ brev her: http://ekstrabladet.dk/vrangen/article265045.ece

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar