Dengang i “Gamle dage”

Forfatter: Anders Matthesen, Børneposten Albertslund.


I forbindelse med Børnepostens 20 års jubilæum, fik vi Anders “Anden” Matthesen, der er gammelt børnepostmedlem, til at skrive denne artikel.

Som 11-årig var jeg, sammen med Pelle fra min klasse, besat af tanken om at skrive en bog, som skulle udgives. Pelle skulle skrive historien, og jeg skulle så tegne den, og den skulle hedde noget i stil med ?Hvalernes kamp?. (Pelle var medlem af Verdens natur Fonden). Vi overnattede ofte hos hinanden, og lå så vågne den halve nat og snakkede om vores bog, og om hvor forbavsede hele verden ville blive, over at to SÅ unge drenge kunne frembringe sådan et mester værk.

Vi prøvede alt i kampen for at komme til tops ! Vi brugte f.eks. timer på at lave tegninger, som vi så gik fra dør til dør og solgte (priserne startede ved en krone og gik til en femmer for de flotteste). Langt de fleste ville ikke købe noget, og kom så med dårlige undskyldninger i stil med: ?Vi har selv børn, der tegner !? (Jo ? men hvor godt tegner de måske lige hva´.. ? nå ups nok !!!)

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar