Matthesen flipper ud på Frederikshøj

Udgivet af: Lokalavisen Aarhus, Bente Tahmasbi Hansen


“Filminstruktøren Mehdi Avaz er utrolig glad for de skud, han fik i kassen forleden. Han var på Restaurant Frederikshøj i Aarhus med blandt andre Anders Matthesen og Christopher, der medvirker i hans næste film, Toscana.

(…) Toscana har Anders Matthesen for første gang en seriøs hovedrolle.

‘Jeg har verdens bedste samarbejde med Matthesen. Han giver mig alt, han har, og han er virkelig godt til det. Jeg ser ham som en moderne Dirch Passer, der kunne det hele. Matthesen har også hele paletten,’ fortsætter Mehdi Avaz.

Komikeren, der har ryddet alle award-hylderne med sine shows og filmen ‘Ternet Ninja’, havde meget lyst til at prøve det seriøse skuespil. Han kiggede forbi en af Mehdi Avaz’ tidligere filmoptagelser på Nørrebro og gjorde opmærksom på, at han var klar til at lave en seriøs film.

Han har været vant til hele vejen igennem at være den store drivkraft i sit eget arbejde. Nu læner han sig lidt tilbage og lader Mehdi Avaz om det meste, for han er chefen og han styrer, som Matthesen sagde, da vi mødte ham i en pause i optagelserne i Aarhus.

‘Det her er nøgent. Jeg er ude på tynd is, men det holder jeg meget af i mit arbejde – at kaste mig over noget nyt. Mehdi går efter det bedste. Der skal leveres, og det kan jeg godt lide. Vi fungerer fantastisk,’ siger Anders Matthesen, der hele tiden leder efter nye veje at gå.”

Læs hele artiklen her: https://aarhus.lokalavisen.dk/kultur/2020-12-05/-Video-Matthesen-flipper-ud-p%C3%A5-Frederiksh%C3%B8j-7572986.html

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar