Anders Matthesen dropper sine kæmpe shows

Udgivet af: DR, Morten Bjerregaard


Den anerkendte komiker går tilbage til rødderne i sit aktuelle, anmelderroste show.

– Nå, så du er blevet for fin til at optræde i Silkeborg, hva’?

Den ti år gamle bemærkning fra en midtjysk receptionist husker Anders ‘Anden’ Matthesen stadig meget tydelig den dag i dag.

Han var i Silkeborg i forbindelse med en radioturne, men optrådte også med sit stort anlagte show ‘Anders’, som ikke kom forbi den midtjyske by.

– Jeg tænkte, av min arm. Det er ti år siden, men den bemærkning gjorde ondt på mig, for jeg optræder alle steder og har gjort det altid. Men der har gennem tiden været logistiske udfordringer ved at spille mindre steder, fordi nogle af mine shows simpelthen har været for store, forklarer Anders Matthesen.

Men de store arena-shows er for en stund lagt på hylden for en af Danmarks helt store komikere, der lige nu turnerer landet rundt med sit klassiske standupshow ‘Anden bringer ud’. (…)

 

Man kan roligt sige, at der har været mange karrierehøjdepunkter fra at vælge i mellem. Alligevel mener Anders Matthesen, at han er på toppen af sin karriere netop nu.

– Ja, jeg synes faktisk, jeg er på toppen af mit game nu. Jeg føler, at jeg har ramt den rigtige formel for, hvordan jeg får min komik ud. Havde du spurgt mig for tre-fire år siden, så havde jeg det slet ikke sådan, lyder det ærligt fra Anders Matthesen. (…)

 

Lige nu sidder han og pusler med manuskriptet til ‘Terkel i knibe 2’, for som han siger: ‘Man kan ikke lave en film nummer et og en bog nummer to, uden at der også skal komme en film nummer to’.

Men i virkeligheden har han mest af alt lyst til at skrive en ny ‘Ternet Ninja’-bog.

– Jeg har selv lyst til at vide, hvad der kommer til ske. Og mine unger vil gerne vide det. Og så må jeg indrømme, at det er virkelig besnærende, når jeg får tilsendt Instagram-videoer af børn, der læser deres første bog. Det er enormt overvældende, hvordan især børn har taget universet til sig.

Læs hele artiklen her: www.dr.dk

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar