Anden i ny film: Jeg er blevet bedre til at lægge magten fra mig

Udgivet af: BT/Ritzau


Normalt gør han alting selv, men Anders “Anden” Matthesen har fået nemmere ved at overlade ansvaret til andre.

Anders Matthesen beskriver sin rolle, Niels, som én der trives bedst med orden, faste rammer og en ordentlig omgangstone. Samtidig er Niels lidt af en alfahan, som samler medløberne og nyder sin plads i toppen af hierarkiet. Personligt ligner Anders Matthesen hverken Niels eller nogle af de andre mænd i filmen.

– Jeg er ikke den mest typiske mand. De der mandereklamer “Det her er bare for os drenge”, de taler slet ikke til mig. Sport, spil og mandehørm appellerer heller ikke rigtig til mig.

– Jeg er ikke en type, der er afhængig af magt. Jeg er meget mere snakketypen. Jeg har haft mange veninder i mit liv og kan egentlig godt lide at snakke om følelser. Jeg bryder mig ikke om mande-mandeting, og derfor har jeg altid tænkt, at man må finde sin hylde og beslutte sig for: “Nå, men sådan her er jeg altså!”, forklarer komikeren […]

Mellem syv store jubilæumsshows sidste efterår, den enorme biografsucces “Ternet Ninja” og et nyt standup-show “Anden bringer ud”, som han skal rundt i landet med de næste seks måneder, har han denne gang nydt at lade nogle andre bestemme.

– Jeg kan godt lide at være formbar og at lægge ansvaret lidt fra mig. Det har jeg nok haft sværere ved tidligere, da jeg for eksempel skulle spille med i filmen “Rene hjerter”. Der var jeg meget nervøs, og jeg udsatte nærmest Kenneth Kainz (instruktør på filmen, red.) for et tredjegradsforhør: “Hvad har du så tænkt, hvad skal jeg så, hvordan skal det spilles?”.

Læs hele interviewet her: www.bt.dk

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar