Interview med Anders Matthesen: Ternet eventyr i biografen

Udgivet af: Morten Klein, Kino


Hvad er den store forskel på ’Ternet Ninja’ og ’Terkel i knibe’?

”Jeg synes egentlig ikke, at der er så mange lighedspunkter mellem ’Ternet Ninja’ og ’Terkel i knibe’. Jeg er her for at give noget kærlighed til alle dem, der er vokset op med ’Terkel i knibe’, og som fortvivlet og desperat har presset mig efter en to’er i alle de her år. Jeg tænkte: ”Der skal være en god hilsen til dem”, men man skal fandeme heller ikke tænke: ”Var det vores ungdom, der blev reduceret til det pis?!” Det skulle være noget helt andet.”

Hvordan var det at være instruktør på den her film, når du ikke var instruktør på ’Terkel i knibe’?

”Jeg havde lyst til at instruere den her gang. Jeg blandede mig ikke i ’Terkel i knibe’ dengang. Det var A. Film, der kørte med bolden. Det var sjovt at se, hvad der blev ud af det, men jeg har aldrig set mig selv som en, der har lavet en animationsfilm før. Jeg er super glad for, at Terkel i knibe-filmen blev lavet, men det er ikke min film.

Jeg tænkte, at det kunne være sjovt næste gang at være mere involveret for at oversætte det, jeg har haft inde i hovedet. Det har jeg så kunne gøre den her gang i kraft af min rolle som manuskriptforfatter og instruktør.”

Læs hele interviewet her: http://hilleroed.lokalavisen.dk/nyheder/2018-12-28/-Interview-med-Anders-Matthesen-Ternet-eventyr-i-biografen-3809844.html

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar