Anders Matthesen: Julemanden havde mors sko på

Udgivet af: Johan Isbrand, Familiejournalen


Hvad er du optaget af lige nu?

– Faktisk er jeg i gang med at skrive ”Ternet Ninja 2” i bogform. Den skal udkomme den 7. juni næste år, og forlaget skal have den første gennemskrivning den 14. januar.

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

– Friheden. Jeg har en alsidig arbejdsdag og kan godt lide at brede mig. Det er mange år siden, jeg gik ud af skolen, men jeg er vild med at udvikle mig og lære noget. Og hvad enten det handler om at lære et nyt sprog eller instruere en film, er det bare om at kaste sig ud i det.

Læs hele interviewet her: https://www.familiejournal.dk/livshistorier/mennesker-imellem/anders-matthesen-julemanden-havde-mors-sko-paa?

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar